Banyak daripada kita menikmati memasak, melainkan hanya sedikit yg mengambilnya ke bagian profesional. Bagi mereka yg memilih untuk berangkat pro, industri masakan menyajikan pasaran pekerjaan yg besar dengan tak sedikit opsi yg berbeza untuk pekerjaan dan pengkhususan, dan mobiliti. Walau bagaimanapun, semasa masuk ke dalam industri mungkin tak sukar (selalu ada keperluan untuk pencuci piring dan meja bussers), bekerja jadi ke kepala tukang masak alias pemilik restoran tak semacam jalan yg jelas.
Tertanya-tanya bagaimana menjadi seorang chef? Pasti, sesetengah orang-orang mula di bahagian bawah dan belajar di dapur di sepanjang jalan, melainkan lebih kerap daripada tidak, tak tidak sedikit pergerakan yg terdapat di peringkat peringkat kemasukan. Dapur mengupah mesin basuh pinggan mangkuk kerana mereka memerlukan hidangan yg bersih, bukan kerana mereka mahu mengambil magang, dan apabila kalian mempunyai pemandangan kalian di tempat kepala di dapur lima bintang, hidup baik, melainkan masa kalian mungkin lebih baik dibelanjakan di tempat lain : dalam sekolah masakan.
Jika kalian ingin berjaya dalam industri masakan, semacam industri lain, kalian memerlukan pendidikan yg baik. Jika kalian ingin menjadi jurutera mekanikal, kalian berangkat ke acara kejuruteraan mekanikal; tiada majikan akan berpendapat kalian tanpa kelayakan yg betul. Jika kalian berfikir mengenai bagaimana menjadi seorang chef, perkara yg sama berlaku untuk sekolah masakan. Sekolah-sekolah ini memberi kalian pendidikan, kelayakan, dan sambungan yg kalian perlukan untuk masuk dan berjaya dalam industri masakan, mengejar kerjaya yg kalian inginkan.
Adakah perkara semacam sekolah masakan dalam talian?
Sesetengah sekolah memperkenalkan pelajar kesempatan untuk mengambil kelas masakan dalam talian. Program-program ini biasanya memerlukan eksternship, di mana pelajar boleh memakai kemahiran mereka dalam tetapan tangan.
Sudah tentu, terdapat tak sedikit sekolah masakan yg berbeza di pasaran, dan membikin opsi mengenai keberadaan boleh menjadi sukar. Artikel ini berfungsi untuk menjadikan opsi itu lebih mudah dengan memberi kalian kedudukan tentu 30 sekolah masakan di Amerika Syarikat. Jika kalian ingin menjadi seorang chef yg hebat, alias arkitek kek, wizard coklat, alias pemilik restoran, alias kedudukan teratas lain dalam industri masakan, senarai ini ialah di mana jalan menuju kejayaan dan kerjaya yg cukup bermula.
Untuk maklumat sijil dan kerjaya yg lebih banyak, lompat ke:
Apa itu Sekolah Kulinari?
Bagaimana kalian masuk ke Sekolah Kulinari?
Berapa tahunkah kalian berangkat ke Sekolah Kulinari?
Bagaimana kalian menjadi seorang Chef yg Bertauliah?
Apakah akreditasi ACF?
Lihat juga: Apa yg boleh saya perbuat dengan ijazah Kuliner?
⁂
30 Sekolah Kuliner Terbaik
Sekolah Kuliner Terbaik di Lencana AS
Muat lencana ini
Garis Panduan Kedudukan Sekolah Masakan:
Kami memilih sekolah berdasarkan kualiti program, tipe kursus yg disediakan, kekuatan fakulti, hidayah sekolah, kedudukan dan reputasi. Ini ialah kedudukan yg dikemas kini. Walaupun ranking kami terus menimbang kecemerlangan masakan umum, kami telah meningkatkan pertimbangan tambahan untuk penawaran kos dan ijazah melewati sekolah dan / alias perkongsian mereka dengan universiti lain.
1. Institut Kuliner Amerika di Hyde Park
Hyde Park, New York
Imej Sekolah: Institut Kuliner AmerikaInstitut Kuliner Amerika di Hyde Park berada di # 1 di 30 Sekolah Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
Ditubuhkan pada tahun 1946 , The Culinary Institute of America (CIA) ialah suatu sekolah masakan populer yg beribu pejabat di Hyde Park, New York. CIA juga mempunyai kampus di Napa dan St Helena, California, di San Antonio, Texas, dan di Singapura.
Statusnya sebagai swasta dan bukan untuk keuntungan membikin CIA unik di kalangan sekolah-sekolah yg memberi tumpuan semata-mata terhadap latihan kulinari (yang paling tak sedikit untuk keuntungan), dan menolong memastikan ia menyampaikan pendidikan yg cemerlang terhadap para pelajarnya. Ia ialah sekolah pertama yg memperkenalkan acara ijazah Bersekutu dalam seni masakan (1971), dan acara sarjana belia (1991)
CIA memperkenalkan berbagai opsi ijazah Sarjana Muda dan Sarjana Muda, yg membolehkan pelbagai peringkat spesifikasi dan fleksibiliti dalam memilih laluan kerjaya. Kalian boleh melatih untuk menjadi chef kepala bintang lima, seorang tukang masak pastri yg mahir dalam seni yg lembut, gula-gula dekaden, alias belajar Pengurusan Perniagaan Makanan dan belajar apa yg dibutuhkan untuk menjalankan restoran kalian sendiri.
Anda boleh mula dari awal, tetapi, terutamanya, apabila kalian mempunyai pengalaman sebelumnya bekerja di dapur profesional, kalian mungkin memenuhi syarat untuk mendalami seni masakan dalam acara dipercepatkan. Satu lagi tawaran unik di CIA ialah BPS mereka dalam Sains Kuliner, yg akan mempersiapkan kalian untuk berkerjasama dalam penyelidikan dan pembangunan dalam industri makanan.
Selain hanya menyediakan pendidikan yg kuat, CIA berfungsi untuk menolong pelajar dengan penempatan dan kemajuan kerjaya. Setiap acara ijazah tergolong externship yg dibayar, menyampaikan pengalaman kerja pelajar dan kekerabatan profesional. Melalui persidangan kepimpinan industri dan rangkaian alumni yg besar, CIA menolong pelajar-pelajarnya berhubung dengan bakal majikan dan berpeluang dengan kerjaya dalam bidang mereka.
CIA memperkenalkan tak sedikit alumni chef selebriti, dengan Anthony Bourdain yg mungkin menjadi contoh yg paling ketara.
Institut Kuliner Amerika diiktiraf oleh Pusat Suruhanjaya Pengajian Tinggi Negara (MSCHE). Walau bagaimanapun, acara masakannya tak diakreditasi oleh ACF.
Program Ijazah:
Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan - Pengurusan Perniagaan Makanan
Sarjana Muda Pengajian Profesional - Kajian Makanan Gunaan
Sarjana Muda Pengajian Profesional - Sains Kuliner
Associate of Studies Studies - Seni Kuliner
Associate of Studies Studies - Seni Kuliner, Program Pengalaman Kerjaya Terperinci
Associate of Studies Studies - Baking and Pastry Arts
2. (Terikat) Institut Pendidikan Kuliner
New York, NY, dan Los Angeles, CA
Imej: Institut Pendidikan Kuliner, New York, NY dan Los Angeles, CAInstitut Kuliner Amerika di Hyde Park berada di # 1 di 30 Sekolah Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
Institut Pendidikan Kuliner (ICE) yg populer di dunia ialah sekolah masakan paling besar di negara ini, dengan kampus hebat di New York City dan Los Angeles. Diasaskan oleh Peter Kump pada tahun 1975, sekolah ini dipuji oleh pemimpin koki dan pemimpin industri masakan. Sekolah ini memperkenalkan diploma dalam Seni Kulinari , Pastry and Baking Arts, Pengurusan Hotel dan Restoran , Pengurusan Hospitality , Teknik Artisan Roti Baking, dan Seni Dekorasi Kue. Kurikulum ini sengit dan komprehensif, dengan tak sedikit pelajar menyelesaikan acara mereka dalam tempoh enam sampai dua belas bulan.
Institut Pendidikan Kuliner mencatatkan kejayaannya untuk semangat inovatifnya, kurikulum global, ahli koki-pengajar, dedikasi terhadap kejayaan pelajar dan semangat keusahawanan, belum lagi rangkaiannya yg terus berkembang, dengan lebih dari 14,000 graduan dan sambungan ke restoran dan perniagaan makanan paling baik dalam negara. Misi sekolah ialah untuk menolong setiap pelajar mencari bunyi masakan mereka. Sama ada melewati suatu restoran, suatu hotel, media makanan alias perjuangan perniagaan makanan baru, kami berfungsi untuk menolong setiap individu mencari semangat dan semangat kreatif mereka.
Pada tahun 2016, Institut Pendidikan Kuliner dinamakan "The Best Culinary School in America" oleh The Daily Meal , laman web makanan dan gaya hidup terkemuka dan Sekolah Kuliner Tahun oleh Persatuan Profesional Antarabangsa Masakan (IACP) pada 2015, 2011, 2008 dan 2003.
Ramai alumni telah menjadi pemimpin industri yg diiktiraf, dan dengan cara kerap dicalonkan alias memenangi hidayah industri terkemuka semacam James Beard Award, IACP Awards, "Chef Terbaik Baru , Makanan & Wain " dan " Makanan Sepuluh Pastry Chefs" Pencuci Mulut Profesional .
Perlu bantuan dengan perumahan alias penempatan semula? Semak opsi perumahan Institut Pendidikan Kuliner.
Institut Pendidikan Kuliner diiktiraf dengan cara nasional oleh Suruhanjaya Akreditasi Sekolah Kerjaya dan Kolej (ACCSC). Walau bagaimanapun, acara masakannya tak diakreditasi oleh ACF.
Diploma dan Program Sijil:
Pelajar ICE boleh memindahkan 29 kredit ke ijazah bersekutu alias sarjana belia dalam satu daripada 27 disiplin melewati perkongsian dengan Excelsior College.
Diploma - Seni Kulinari
Diploma - Pengurusan Hospitaliti
Diploma - Pengurusan Restoran dan Kulinari
Diploma - Pastry and Baking Arts
2. (Terikat) Pusat Kuliner Antarabangsa
New York, New York
Imej: Pusat Masakan AntarabangsaPusat Masakan Antarabangsa berada di # 2 di 30 Sekolah Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
Pusat Masakan Antarabangsa (ICC) ialah suatu sekolah masakan swasta, yg beribu pejabat di New York City.
Kampus New York City terletak di kejiranan Soho yg populer bergaya dan sibuk, dalam jarak berlangsung kaki dari New York Chinatown, Little Italy, dan Lower East Side. Pada sumbernya dinamakan Institut Kuliner Perancis apabila ia ditubuhkan pada tahun 1984, ICC dikenali di peringkat antarabangsa sebagai sekolah masakan berkaliber tinggi yg menghasilkan koki yg berkualifikasi tinggi dan mahir .
Dengan tujuh acara Diploma dalam menu akademiknya, ICC menyampaikan tak sedikit opsi pelajar untuk pengajian dan pengkhususan. Kalian boleh mengejar trek klasik Seni Kraf Profesional alias ahli dalam kraf pastry, baking, alias kek , melainkan juga mempunyai opsi unik untuk mengkaji seni masakan dengan penekanan pada teknik ladang ke meja. The Intensive Sommelier Latihan acara Diploma, satu lagi opsi yg unik, menyediakan pelajar untuk pensijilan sommelier, dengan kesempatan untuk peperiksaan pensijilan di lokasi. Diploma Seni Kuliner datang dengan keluaran luar selagi 200 jam untuk menyampaikan kalian pengalaman kerja di tempat kerja, dan menolong dengan rangkaian profesional.
ICC telah memasuki kekerabatan unik dengan The New School (sebuah universiti mutlak yg menjadi rumah terhadap Parsons School of Design dan Mannes College of Music) di New York City. Graduan ICC boleh memperoleh jadi 60 kredit ke gelar sarjana belia di The New School, alias 30 ke arah gelar sekutu.
Program-program di ICC ialah landasan yg pantas dan bermula pada tahun ke depan, dengan tujuan untuk memperoleh kalian melewati sekolah dan ke dalam tenaga kerja dengan lebih cepat. Untuk menolong dalam perjuangan ini, ICC memperkenalkan tak sedikit kesempatan kerjaya dan kesempatan kemajuan, tergolong perkhidmatan kaunseling kerjaya individu dengan cara individu, pameran kerjaya, dan rangkaian alumni besar dalam industri yg boleh menolong kalian memulakan kerjaya masakan anda.
ICC mendakwa ramai alumni chef selebriti, tergolong Dan Barber dan Bobby Flay, dan tuhan legenda, semacam Jacques Pépin dan Jacques Torres.
Pusat Kuliner Antarabangsa ialah diiktiraf dengan cara nasional oleh Suruhanjaya Akreditasi Sekolah Kerjaya dan Kolej (ACCSC). Walau bagaimanapun, acara masakannya tak diakreditasi oleh ACF.
Program Ijazah:
Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan - Kepelbagaian Seni Kulinari / Pengurusan Hospitality and Tourism (HTM) Profesional (Ditawarkan melewati perkongsian dengan Sekolah Perniagaan Lubin Pace University.)
Diploma dan Program Sijil:
Pelajar boleh mendapat 60 kredit ke ijazah sarjana belia alias 30 kredit ke ijazah bersekutu melewati perkongsian dengan The New School
Diploma - Seni Kulinari Profesional
Diploma - Kuliner dengan Ladang untuk Penekanan Jadual
Diploma - Seni Pastry Profesional
Diploma - Teknik Kek dan Rekaan
Diploma - Seni Baking Roti Antarabangsa
Diploma - Latihan Sommelier Intensif
Diploma - Keusahawanan Kuliner
4. Auguste Escoffier School of Culinary Arts
Austin, Texas
Imej: Sekolah Seni Culinary Auguste EscoffierAuguste Escoffier School of Culinary Arts peringkat # 4 di 30 Sekolah Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
Mengambil namanya dari chef Perancis yg legenda, Sekolah Seni Pentas Auguste Escoffier ialah sekolah masakan swasta, yg berpeluang untuk memperoleh keuntungan yg beribu pejabat di Austin, Texas, dengan lokasi kedua di Boulder, Colorado; ia juga mempunyai acara jarak jauh bagi mereka yg ingin memperoleh latihan chef mereka dalam talian.
Di kampus Austin, Auguste Escoffier memperkenalkan acara berstatus ijazah dan diploma yg direka untuk memastikan kalian terlatih dalam seni kulinari, dan bersedia untuk kerjaya dalam industri. Program-program ini memuncak di luar negeri yg direka untuk menyampaikan pengalaman kerja pelajar dan menolong menyebarkan sambungan profesional. Sebagai bonus yg unik, di kalangan penyenaraian kursus, Auguste Escoffier mempunyai ladang ke meja, mengikuti animo masakan kontemporari.
Auguste Escoffier memperkenalkan bantuan penempatan kerjaya sepanjang hayat, bermula semasa kalian mendaftar, dan terus sebagai alumnus, melewati penyediaan kerja dan bantuan penulisan, rangkaian, rujukan industri, dan senarai pekerjaan.
The Auguste Escoffier School of Culinary Arts diiktiraf oleh Majlis Pendidikan Pendidikan (COE), dan acara kulinernya diiktiraf oleh ACF.
Program Ijazah:
Associate of Applied Science - Seni Kulinari
Diploma dan Program Sijil:
Diploma - Seni Kulinari
Diploma - Pastry Arts
5. L'Academie de Cuisine
Gaithersburg, Maryland
Imej: L'Academie de CuisineL'Academie de Cuisine menduduki # 5 di 30 Sekolah Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
L'Academie de Cuisine ialah sekolah masakan swasta, untuk keuntungan yg terletak di tempat Washington DC. Ditubuhkan oleh Francois Dionot yg populer pada tahun 1976, L'Academie berkomitmen untuk membangunkan profesional masakan berkaliber tinggi.
Sekolah-sekolah memberi tumpuan terhadap kualiti melebihi kuantiti, memperkenalkan dua opsi acara Sijil untuk mengkaji Seni Kulinari dan Seni Pastry yg dibina atas tumpuan khusus untuk kemahiran, pengetahuan, dan kesediaan pekerjaan. Program-program ini disusun dalam tiga fasa, mewujudkan asas-asas, teknik-teknik canggih, dan memuncak dalam perantisan yg dibayar di restoran yg baik, untuk membangunkan pengalaman kerja dan kekerabatan profesional.
Untuk menolong penempatan dan kemajuan kerjaya, sebagai tambahan terhadap perantisan yg ialah sebahagian daripada acara sijil, L'Academie mengekalkan papan penyenaraian pekerjaan, dan mempunyai rangkaian alumni yg kuat. Matlamat L'Academie bukan hanya untuk menghasilkan chef yg hebat, melainkan untuk menghasilkan koki yg hebat dengan kerjaya yg mantap, cukup dalam industri.
L'Academie juga memperkenalkan alumni chef selebriti, semacam Carla Hall "The Chew."
L'Academie de Cuisine diiktiraf oleh Majlis Akreditasi Pendidikan dan Latihan Berterusan (ACCET). Walau bagaimanapun, acara masakannya tak diakreditasi oleh ACF.
Diploma dan Program Sijil:
Sijil - Seni Kulinari
Sijil - Pastry Arts
6. Universiti Johnson dan Wales
Providence, Rhode Island
Imej: Universiti Johnson dan WalesUniversiti Johnson dan Wales berada di # 6 di 30 Sekolah Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
Universiti Johnson dan Wales ialah suatu universiti swasta yg bukan keuntungan yg berpangkalan di Providence, Rhode Island, dengan lokasi tambahan di Miami Utara, Florida, di Denver, Colorado, dan Charlotte, Carolina Utara. Ia ialah unik kerana ia ialah universiti penuh yg memperkenalkan acara ijazah Sarjana Muda dan Bersekutu tidak hanya acara ijazah yg lebih tipikal, semacam kejuruteraan, kemanusiaan, dan sains sosial.
Dengan 10 opsi acara masakan yg berbeza untuk dipilih, Johnson dan Wales membentangkan pelajar dengan tak sedikit kesempatan untuk pengkhususan, tergolong opsi untuk menggabungkan kajian masakan dengan kajian pengurusan. Oleh karena itu, Johnson dan Wales menyediakan pelajar untuk pelbagai kedudukan industri. Program ijazah mereka merangkumi latihan, agar bisa memberi pengalaman kerja terhadap pelajar dan menolong menyebarkan kekerabatan profesional.
Untuk menolong kalian memulakan kerjayanya, Johnson dan Wales memperkenalkan pelbagai perkhidmatan kerjaya dan kemajuan, semacam pameran kerjaya, seminar, agenda rangkaian, dan pangkalan data penyenaraian pekerjaan. Satu lagi merangsang ialah, sebagai suatu universiti penuh, Johnson dan Wales mempunyai tak sedikit organisasi dan kelab pelajar di kampus yg mengusulkan agenda dan aktiviti, membolehkan kalian mempunyai pengalaman kolej yg lengkap.
Universiti Johnson dan Wales diiktiraf oleh Persatuan Sekolah-sekolah dan Kolej New England, Suruhanjaya Institusi Pengajian Tinggi (NEASC-CIHE), dan acara masakannya diiktiraf oleh ACF.
Program Ijazah:
Sarjana Muda Sains - Seni Kulinari
Sarjana Muda Sains - Pengurusan Makanan dan Makanan
Sarjana Muda Sains - Seni Baking dan Pastry
Sarjana Muda Sains - Pengurusan Makanan dan Makanan Pastry dan Pastry
Sarjana Muda Sains - Pengurusan Restoran, Makanan dan Minuman
Sarjana Muda Sains - Keusahawanan Makanan dan Minuman
Sarjana Muda Sains - Sains Kuliner
Sarjana Muda Sains - Pemakanan Kuliner
Associate of Science - Seni Kuliner
Associate of Science - Seni Baking dan Pastry
7. Kolej Komuniti Metropolitan Nebraska
Omaha, Nebraska
Imej: Metropolitan Community College NebraskaKolej Komuniti Metropolitan Nebraska berada di # 7 di 30 Sekolah Masakan Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
Kolej Komuniti Metropolitan Nebraska (MCCN) ialah institusi awam, bukan untuk keuntungan yg memperkenalkan berbagai opsi Persijilan dan Sijil bersekutu untuk mengkaji seni masakan dan pengurusan industri masakan.
Matlamat MCCN ialah untuk menyediakan pendidikan berkualiti dan kos rendah yg menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai chef, pengurus restoran, dan tak sedikit lagi. Walaupun ia mungkin tak mempunyai semua persekolahan sekolah swasta, tag harga pembelajaran empat angka sukar ditewaskan; MCCN ialah sekolah dengan anggaran tuisyen terendah dalam senarai ini.
Pelajar di MCCN boleh mengejar latihan magang berbayar, dan bekerja di restoran sekolah, berkhidmat terhadap orang-orang ramai sambil mendapat pengalaman kerja yg berharga dan terlibat dalam rangkaian profesional. Sebagai tambahan terhadap kurikulum acara tangan, pelajar bisa memperluas pengetahuan mereka dan mengasah kemahiran mereka melewati Pasukan Pertandingan Kuliner, yg juga menyediakan kesempatan untuk jaringan. Pejabat Layanan Karier di MCCN menolong siswa dengan penempatan karir dan kemajuan melewati kaunseling, jaringan, dan bantuan lain.
Kolej Komuniti Metropolitan Nebraska ialah diiktiraf dengan cara serantau oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi (HLC), dan acara masakannya diiktiraf oleh ACF.
Program Ijazah:
Associate of Applied Science - Seni Kulinari dan Pengurusan dengan opsi untuk kajian umum, alias penekanan Baking dan Pastry
Associate of Applied Science - Kepimpinan Hospitaliti dan Restoran dengan opsi untuk penekanan Makanan dan Pengurusan Acara, alias penekanan keusahawanan Hospitaliti
Diploma dan Program Sijil:
Sijil Pencapaian - Pengurusan Seni Kuliner
Sijil Pencapaian - Baking and Pastry
Sijil Kerjaya - Yayasan Seni Kulinari
Sijil Kerjaya - ManageFirst
8. Kolej Seni Kuliner Kendall
Chicago, Illinois
Imej: Kolej Seni Kuliner KendallKendall College of Culinary Arts peringkat # 8 pada 30 Sekolah Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
Pilihan lain yg unik di Kendall ialah Gelaran Sains Terapan yg Terkutuk dalam Seni Kuliner, yg direka untuk mereka yg telah mempunyai gelar Sarjana dalam mata pelajaran lain. Sekiranya Seni Kulinari bukanlah bidang pengajian pertama anda, apabila mungkin kalian akan datang kemudian dalam hidup ini, ini mungkin menjadi opsi luar biasa bagi anda, kerana ia akan membolehkan kalian melangkaui keperluan pendidikan umum dan melengkapkan bagian kalian lebih cepat.
Pelajar-pelajar di Kendall ditawarkan tak sedikit kesempatan kerjaya dan kesempatan kemajuan, semacam bekerja di restoran terbuka-untuk-awam The Dining Room, dan latihan. Kendall juga memperkenalkan perkhidmatan kerjaya dalam bentuk kaunseling, pameran pekerjaan, bengkel, rangkaian, dan tak sedikit lagi.
Kolej Seni Kuliner Kendall diiktiraf dengan cara serantau oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi (HLC), dan acara kulinernya diiktiraf oleh ACF.
Program Ijazah:
Sarjana Muda Sains - Seni Kulinari
Sarjana Muda Sastera - Perniagaan dengan Konsentrasi Keusahawanan Kuliner
Associate of Applied Science - Seni Kulinari
Percubaan Bersekutu Sains Terapan - Seni Kulinari
Associate of Applied Science - Baking and Pastry
9. Institut Kuliner New England
Montpelier, Vermont
Imej: Institut Kuliner New EnglandInstitut Kuliner New England berada di # 9 di 30 Sekolah Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
Institut Kuliner New England (NECI) ialah sekolah masakan swasta, untuk memperoleh keuntungan yg memperkenalkan tak sedikit opsi Sarjana dan Sijil dan Sijil, dan acara dalam talian bagi mereka yg mencari sekolah chef dalam talian.
NECI memperkenalkan acara yg menyeluruh dan menyeluruh yg memberi penekanan terhadap pengalaman kerja melewati latihan (memerlukan dua orang-orang untuk acara ijazah Sarjana Muda dan Sarjana). Pilihan pengajian tergolong Pengurusan Perniagaan sebagai tambahan terhadap Seni Kuliner dan Baking, untuk mempersiapkan para pelajar untuk berkarier dalam menjalankan dapur, bukan hanya bekerja dalam satu.
Terdapat tak sedikit opsi sokongan yg terdapat di NECI untuk penempatan dan kemajuan kerjaya, tergolong latihan, kaunseling kerjaya, bengkel pembangunan profesional, dan kesempatan rangkaian. Di samping itu, terdapat juga kelab dan organisasi pelajar di kampus yg mengusulkan agenda dan aktiviti untuk pelajar, untuk memastikan kalian memperoleh lebih tak sedikit masa untuk menghabiskan masa di kolej.
NECI mempunyai alumni terkenal, semacam chef selebriti Alton Brown.
Institut Kuliner New England ialah diiktiraf dengan cara nasional oleh Suruhanjaya Akreditasi Sekolah Kerjaya dan Kolej (ACCSC). Walau bagaimanapun, acara masakannya tak diakreditasi oleh ACF.
Program Ijazah:
Sarjana Muda Seni - Seni Kulinari
Sarjana Muda Sastera - Baking dan Pastry
Sarjana Muda Sastera - Pengurusan Perniagaan Makanan dan Minuman
Associate of Studies Studies - Seni Kuliner
Associate of Studies Studies - Baking and Pastry
Associate of Studies - Pengurusan Perniagaan Makanan dan Minuman
Diploma dan Program Sijil:
Sijil - Memasak Profesional
Sijil - Baking Profesional dan Pastry
10. Pusat Kebangsaan Pusat Pengajian Hospitality Universiti Sullivan
Louisville, Kentucky
Imej: Universiti Kebangsaan Universiti Sullivan untuk Pengajian HospitalityPusat Pengajian Universiti Kebangsaan Sullivan untuk Pengajian Hospitality berkedudukan # 10 di 30 Sekolah Kuliner Terbaik! Butang Kongsi Facebook Butang Kongsi Twitter Butang Kongsi Pinterest Button Kongsi LinkedIn Butang Kongsi Reddit
Universiti Sullivan ialah universiti swasta, untuk keuntungan. Walaupun ia memperkenalkan pelbagai acara dalam bidang pengajian lain, semacam farmasi dan perniagaan, Sullivan mungkin paling populer di bahagian sekolah masakannya di Pusat Kebangsaan Kajian Hospitality. Kampus utamanya terletak di Louisville, Kentucky, suatu bandar yg populer dengan bourbon dan adegan masakan yg berkembang pesat; Sullivan mempunyai kampus kedua di Lexington berdekatan.
Program-program di Sullivan berkomitmen untuk memastikan kesediaan kerjaya, dengan opsi untuk memberi tumpuan terhadap menjadi tukang masak, tukang roti, alias bekerja dalam pengurusan, dan opsi unik belajar untuk bekerja sebagai tukang masak peribadi. Sullivan memperkenalkan ijazah Sarjana dan acara Diploma. Melalui jadual sepanjang tahun yg dipecah menjadi 11 minggu, para pelajar boleh memperoleh gelaran mereka dengan cepat, dengan opsi untuk melengkapkan acara AS dalam 18 bulan.
Pejabat Layanan Karier di Sullivan bisa menolong Kalian dalam penempatan dan kemajuan karir saat mendaftar, alias sebagai lulusan, melewati jaringan, menasihati, dan bantuan lain dengan pencarian pekerjaan Anda.
Universiti Sullivan diiktiraf oleh Persatuan Kolej Selatan dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej (SACSCOC), dan acara kulinernya diiktiraf oleh ACF.
Program Ijazah:
Associate of Science - Seni Kuliner
Associate of Science - Seni Baking dan Pastry
Associate of Science - Pengurusan Hotel dan Restoran
Diploma dan Program Sijil:
Diploma - Chef Peribadi / Persendirian
Diploma - Baker Profesional
Diploma - Cook Profesional
Baca juga:
Advertisement