Florentine Ciabatta


Saya datang dengan hidangan pembuka ini kerana cintaku untuk pizza putih. Saya sudah berkhidmat pizza ciabatta ini di tidak sedikit pesta percutian, serta ia sentiasa menjadi hit besar di kalangan kedua-dua kanak-kanak serta orang-orang dewasa.

Resepi Seterusnya

Ujian Dapur Diluluskan

Pemenang Peraduan
Jadilah yg pertama untuk semakan
DISEDIAKAN DALAM

50 pembuka percutian paling baik untuk melayan animo ini
Kadar
Komen
Simpan
Kongsi
Cetak

Jumlah masa
Prep: 20 min. + penyejuk Bake: 15 min.

Membuat
16 hidangan
Baca seterusnya
Stew Beef Terbaik
Stew Beef Terbaik
Sup sayur-sayuran daging lembu Itali
Sup sayur-sayuran daging lembu Itali
Sup Sushi Meatball Vietnam dengan Bok Choy
Sup Sushi Meatball Vietnam dengan Bok Choy
Bahan-bahan
1/2 cawan minyak zaitun
2 ulas bawang putih, cincang
3/4 sudu teh kering basil
1/4 sudu teh garam halal
1/4 sudu teh oregano kering
Dash menghancurkan serpihan lada merah
1 roti (16 auns) roti ciabatta, dipotong menjadi 16 keping
1/3 cawan tomato yg dikeringkan dengan minyak kering
1/3 cawan dicincang lada merah manis yg dipanggang
1/4 cawan bayam beku dicincang, dicairkan serta diperas kering
1/2 cawan dicincang mozzarella keju
1/3 cawan kacang pain, dibakar
Arah
Dalam periuk kecil, minyak haba ke atas api sederhana. Tambah bawang putih; masak 1 minit. Keluarkan dari haba: kacau dalam perisa. Percuma sepenuhnya.
Panaskan ketuhar sampai 400 °. Letakkan roti pada lembaran penaik ungreased . Bakar jadi coklat keemasan, 5-7 minit pada setiap sisi. Sebarkan dengan minyak bawang putih. Teratas dengan tomato kering, lada panggang serta bayam; taburi dengan keju. Bakar jadi keju cair, 3-5 minit lebih lama. Taburkan dengan kacang pain. Berikan segera.
Fakta pemakanan
1 keping: 200 kalori, 12g lemak (lemak tepu 3g), 8gg kolesterol, 258mg natrium, karbohidrat 19g (gula 1g, serat 1g), protein 5g.
Setiap produk dipilih dengan cara berasingan oleh editor kami. Jika kalian membeli sesuatu melewati pautan kami, kami boleh memperoleh komisen affiliate.
Advertisement

Klik Untuk Komentar